Пафосне повернення: Білозір з’явилася у парламенті із сумкою за 162 тисячі гривень

Минулого тижня народна артистка України Оксана Білозір повернулася в велику політику. Хресна мама двійнят президента стала нардепом від БПП, зайнявши місце Юрія Луценка, який проміняв крісло в парламенті на посаду генерального прокурора.

Минулого тижня народна артистка України Оксана Білозір повернулася в велику політику. Хресна мама двійнят президента стала нардепом від БПП, зайнявши місце Юрія Луценка, який проміняв крісло в парламенті на посаду генерального прокурора, пише Страна.

71_main

Артистка з'явилася в залі засідань з дорогою брендовою сумкою.

У п'ятницю Оксана Білозір, одна з небагатьох серед своїх колег по фракції, з'явилася на роботу. Вона була з сумкою французького бренду Celine. Коштує така триколірна модель в інтернеті $ 6 500 або 162 тис. грн. Щоправда, варто відзначити, що така забарвлення не з нової колекції і сумка вже знижена в ціні. Зараз її можна купити удвічі дешевше. Відзначимо, що нардеп досі не оприлюднила відомості про свої доходи та майно.

Точно такі ж чорно-білі Celine з бежевими вставками є у багатьох голлівудських зірок. З ними хизуються актриси Ніколь Кідман, Гіларі Дафф, Лейтон Містер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: