Підлеглих Саакашвілі спіймали на хабарі

76_main_ukr

У понеділок, 23 травня, поліція затримала під час отримання хабара в. о. начальника відділу одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації та двох головних спеціалістів однієї з районних держадміністрацій міста.

Сьогодні, 23 травня, поліція затримала під час отримання хабара в. о. начальника відділу одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації та двох головних спеціалістів однієї з районних держадміністрацій міста.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Повідомляється, що представники комерційної структури подали заявку в Одеську ОДА на проведення спортивних заходів на території міста. В. о. начальника відділу одного з управлінь зажадав хабар у 5 тисяч гривень для того, аби захід відбувся.

У свою чергу два головних спеціаліста одного з відділів Київської РДА м. Одеса вимагали від громадянина 3 тисячі гривень за те, щоб не притягати його до адміністративної відповідальності та не втручатися в будівництво об'єкта.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) і ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) Кримінального кодексу України.

Чиновнику Одеської ОДА загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, а чиновникам РДА - позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: