Кива зібрався і до Нацгвардії, і в депутати

Колишній начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілля Кива має намір балотуватися до Верховної Ради в мажоритарному окрузі №183 (Херсон).

«Я на фронт, щоб перемогти. Я йду на вибори так само. Це ще один фронт», - сказав він на прес-конференції у вівторок у Києві, перед Інтерфакс-Україна.

За словами Киви, обиратися до парламенту він буде в окрузі №183.

«Чому в 183-му окрузі (округів було сім)? Тому що я працював у Херсоні, знаю проблематику в Херсоні і не маю морального права дати можливість ще одному корупціонеру дорватися до корита, до якого вони рвуться. Знаю про те, що у 183-му окрузі йде колишній губернатор Путілов (екс-голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Путілов)», - пояснив Ілля Кива свій намір.

Він додав, що має намір піти служити рядовим до Національної гвардії України. За його словами, наразі триває оформлення відповідних документів.

Ілля Кива зазначив, що планує служити у Батальйоні ім. генерала Сергія Кульчицького. Крім того, він повідомив, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував йому очолити департамент МВС із питань АТО. «Розглянувши його пропозицію, зваживши всі «за» і «проти», я вирішив піти на підвищення, а для мене підвищення - це окоп», - сказав Кива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: