На Львівщині визначили найкращих собак-митників

2

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

20 травня в кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України в м. Великі Мости відбулись змагання кінологічних команд Західного регіонального управління ДПСУ та Львівської митниці ДФС.

Змагання приурочені Дню прикордонника та 70 річниці з дня заснування Львівської митниці. Інструктори – кінологи зі своїми службовими собаками визначали найкращих у таких навиках як пошук та виявлення наркотичних (вибухових) речовин у вантажах або багажі, а також у транспортних засобах.

За результатами змагань визначались найкращі в кожній категорії окремо та команда-переможець. Цього разу кращими були господарі змагань. Проте, як зазначив начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук, головним результатом змагань стали перевірка та обмін досвідом.
Також керівники митниці та кінологічного центру відзначили важливість таких змагань у підготовці своїх підлеглих до виконання непростих завдань на кордоні, та необхідність більш тісної взаємодії.

Як підтвердження цього, у ніч на 23 травня у пункті пропуску «Шегині» службовий собака на ім'я Джамбо виявив майже 2 кілограми марихуани у автомобілі під керуванням громадянина України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: