СБУ акредитувала для роботи в зоні АТО майже 5 тисяч журналістів

Служба безпеки акредитувала 4 857 журналістів для роботи в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за весь час її проведення.

Служба безпеки акредитувала 4 857 журналістів для роботи в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за весь час її проведення, про це пише видання День

«За час проведення АТО станом на 23 травня акредитовано 4 857 осіб. Із них 2 281 український журналіст і 2 576 іноземців»

Картки акредитації в зону АТО видає Міністерство оборони.

Як відомо, картки акредитації в зону АТО видає Міністерство оборони України.

Зазначимо, фотокореспондент ІА «Укрінформ» Маркіян Лисейко та журналіст інтернет-видання LB.ua Максим Лєвін заявили про перешкоджання журналістській діяльності у зоні АТО і втручання у їх діяльність з боку заступника командира з виховної роботи 14 окремого мотопіхотного батальйону при 72 бригаді Святослава Вовкодава.

Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) зазначає, що такі дії військовослужбовців суперечать ч. 4 ст. 25, ст.26 Закону України «Про інформацію».

Нагадаємо, раніше прокуратура Києва почала розслідування публікації сайтом «Миротворець»списків представників ЗМІ, які отримали акредитацію в бойовиків «ДНР» - «ЛНР». 13 травня «Миротворець» заявив про припинення своєї діяльності, проте через шість днів відновив свою роботу.

24 травня "Миротворець" опублікував новий список акредитованих у «ДНР»журналістів.

Сайт «Миротворець» був створений для встановлення осіб сепаратистів або людей, які допомагають їм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: