У Львові відбудеться унікальний фестиваль йоги - Lviv Yoga Day

18-19 червня у Львові відбудеться абсолютно новий унікальний формат фестивалю йоги та здорового способу життя Lviv Yoga Day, який покликаний об’єднати усіх львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорим та щасливими. 

Про це ІА Дивись.info повідомили організатори фестивалю.

З 2015 року в світі офіційно започатковано святкування Міжнародного дня йоги і містом, що у 2016 році представить Україну, як країну здорової та сильної нації, стане саме Львів!

Мета фестивалю:

  • популяризація здорового способу життя серед мешканців та гостей м.Львів. Здоровий Львів – здорова нація. Здорова нація – успішна Україна!
  • долучити українців до здорового способу життя та мислення через позитивні світові тенденції.
  • організувати якісний та корисний сімейний відпочинок.

Під час святкування Lviv Yoga Day кожен зможе долучитися до численних безкоштовних майстер-класів з різних напрямків хатха-йоги від професійних тренерів з усієї України, навчитися різним технікам антистрес-медитації, взяти участь у творчих майстер-класах, скуштувати здорову їжу, а також відвідати лекції та семінари зі здорового способу життя та мислення, медитації, дієтології та краси.

Відвідувачів чекають фудкорти здорового харчування, еко-ярмарок, дитячі розваги, концерти відомих гуртів та інші активності.

Lviv Yoga Day – це можливість обрати шлях здоров’я та миру, змінити світогляд, звернувши увагу на глобальні речі, що відбуваються навколо нас і зробити своє життя кращим.

Довідка:

У 2015 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 21 червня Міжнародним днем йоги. Резолюція, внесена Індією, отримала одноголосну підтримку усіх країн-членів Асамблеї.

Минулого року міжнародний день йоги святкували у 192 країнах світу. Люди масового займались хатха-йогою на Таймс-сквер у Нью-Йорку, біля підніжжя Ейфелевої вежі у Франції, на проспекті Раджпатх у НьюДелі, у Казахстані, Росії та багатьох інших країнах світу.

Цього року Львів має шанс розстелити килимок добра разом з усім світом.

У 2015 році у Львові вже відбулося перше святкування Дня йоги. Подія пройшла у парку ім. Івана Франка та у студії йоги та медитації Mantra House. Свято відвідали близько 1000 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: