За минулий рік на Львівщині викрали дорожніх знаків на суму понад 120 тисяч гривень

знак

У 2015 році скоєно крадіжок дорожніх знаків, стовпців дорожнього огородження, тросового огородження, снігозатримуючих сіток, відеокамери метеостанцій тощо на суму 123,6 тисяч гривень.

У 2015 році скоєно крадіжок дорожніх знаків, стовпців дорожнього огородження, тросового огородження, снігозатримуючих сіток, відеокамери метеостанцій тощо на суму 123,6 тисяч гривень.

За даними аналітиків, кожний шостий знак на дорогах Львівщини стає об’єктом крадіжок або пошкоджень, що негативно впливає на безпеку автомобільного руху. Викрадені та пошкоджені дорожні знаки інформують користувачів доріг про обмеження максимальної швидкості, напрямки повороту, кінець додаткової смуги, примикання другорядної дороги, пішохідний перехід та кілометрові покажчики.

При значному недофінансуванні дорожньої галузі, при гострому браку коштів на ремонт та експлуатацію доріг, дорожники постійно витрачають значні кошти на відновлення викрадених дорожніх знаків.

До відома, за ст. 185, частини 1 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: