Львівські партульні виконують свої обов’язки на 4 бали - опитування

патруль

У Львові опитали респондентів про роботу патрульної поліції. Наразі середня оцінка зросла до рекордної позначки – 3,5 балів

Про це повідомляє Центр досліджень та комунікацій «Active Group», що проводить щомісячне соціологічне дослідження «Львівський омнібус».

За результатами їх опитування у травні середня оцінка за роботу правоохоронних органів Львова зросла за рахунок збільшення кількості «четвірок» із 33,3% у березні до 40,3% у травні. Наразі середня оцінка  зросла до рекордної позначки – 3,5 балів, — результати щомісячного соціологічного дослідження «Львівський омнібус», яке проводить Центр досліджень та комунікацій «Active Group».

Не дивлячись на зростання середньої оцінки за роботу правоохоронних органів Львова, кількість тих, хто оцінює результати роботи у 5 балів майже не змінилася. Так, у березні 13,7% львів’ян обрали 5 балів у якості оцінки правоохоронцям, а у травні – 13%.

Кількість «четвірок» у «щоденнику» львівських правоохоронців у травні значно зросла. Так, у травні 40,3% львів’ян висловили думку, що місцеві правоохоронні органи справляються із своїми обов’язками на 4 бали. У березні кількість респондентів, які притримувалися аналогічної думки, була на рівні 33,3%.

За рахунок збільшення кількості «четвірок» зменшився показник 3 балів у анкетах «Львівського омнібусу». У травні 23,6% львів’ян обрали саме 3 бали за оцінку місцевим правоохоронцям, у березні цей показник був на рівні 28%.

Негативні оцінки 2 бали та 1 бал правоохоронні органи Львова заслуговують на думку 8,2% та 13% респондентів. При чому кількість двійок зменшилася порівняно із результати березневого дослідження, тоді їх було на рівні 13,5%. А от кількість «одиниць» дещо збільшилася: із 11,5% у березні до 13% у травні.

Суттєве збільшення кількості респондентів, які оцінюють роботу львівських правоохоронців у 4 бали, призвело до рекордного збільшення середньої оцінки за роботу правоохоронних органів до 3,5 балів.

14 та 15 травня 1457 респондентів мали змогу відповісти на наші запитання та, тим самим, сформулювати своє ставлення до правоохоронців, оцінивши їх роботу за п’ятибальною системою.

Польова фаза дослідження проводилась у Львові компанією «Active Group» останні вихідні кожного місяця в рамках проекту «Львівський омнібус». Похибка не перевищує 2,5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: