Максима Стасіва, якого лікували всім Львовом, поставили у чергу на донорський орган

stahiv2-94d54879f496f22059b0f33674763940_146410698173
фото: Високий замок

Максим Стасів, відомий пацієнт львівського ОХМАТДИТу, якому в лікуванні допомагав чи не кожен львів'янин, став у чергу на донорський орган. У хлопця рідкісна патологія кишківника, тож трансплантація для нього дуже важлива.

Екс-головлікар львівського ОХМАТДИТу Вальдемар Надіжко, який суттєво посприяв лікуванню хлопця, написав про це на своїй сторінці у Facebook. Він повідомив, що час очікування наразі непередбачуваний, але те, що Максима поставили в чергу - гарна новина і правильний шлях.

«Є гарна новина - Максима «поставили на чергу», це означає, що як тільки з'явиться орган від донора, який пасує Максимові, відразу буде проведено трансплантацію. Проте ніхто наперід не знає скільки часу для цього потрібно, це може бути тиждень, а може бути місяць або довше. Але найголовніше, що процес іде вірним шляхом!», - написав Вальдемар Надіжко.

Це означає, що як тільки з'явиться орган від донора, який пасує Максимові, відразу буде проведено трансплантацію.

 

Нагадаємо, коли у Максима виявили рідкісну патологію кишківника, з якою він дивом прожив 17 років, про хлопця дізналась вся Україна. Небайдужі лікарі ОХМАТДИТу на чолі з Вальдемаром Надіжко почали шукати шляхи лікування хлопця за кордоном. Тоді ж, аби оплатити усі процедури в Індії, куди Максима було перевезенно, небайдужі зібрали понад 5 мільйонів гривень.

У лютому Максима разом із мамою відправили на лікування в Індію, де зробили низку операцій. Зараз хлопець чекає на необхідний орган для трансплантації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: