На наступний аукціон ЛМР виставить п'ять об'єктів

Управління комунальної власності ЛМР планує найшвидше виставляти на аукціон впродовж наступного місяця об'єкти на вул. Коперника, 12, Вірменська, 27, Долинського, 2, Торф’яна і Бандери 5-а.

Стартова ціна за кожен майже 12 мільйонів гривень.

Про це пводмоляє прес-служба ЛМР.

Стартові ціни за дані об’єкти — не менше 11, 8 мільйонів гривень за кожен.

«Особливо цікавим є об’єкт на вул. Коперника, 12, площею 111 квадратних метрів, 1 поверх. Гарне хороше приміщення у центральній частині міста. Технічна документація уже готова, завершується реєстрація. Ще одним цікавим у комерційних цілях з точки зору розташування є об’єкт на вул. Вірменська, 27, площею майже 70 квадратних метрів. Ще однин об’єкт, який хотілося б відзначити — на вул. Торф’яна, 23, площею 111 квадратних метрів.

Стартові ціни за дані об’єкти — не менше 11, 8 мільйонів гривень. Якщо об’єкт справді хороший, то після експертної оцінки стартова ціна, як правило, досить відрізняється від кінцевої ціни» – зростає у декілька разів, розповідає  Інна Свистун, начальник управління комунальної власності ЛМР.

Нагадаємо, цьогоріч уже відбулися 2 приватизації конкурентними способами, а саме: нежитлові приміщення на пл. Ринок, 19, площею 34,6 квадратних метрів, що продано за 5,7 мільйонів гривень та підвал на вул. Підзамче, 9, площею 46, 8 квадратних метрів, що продано за 242 тисячі гривень

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: