У Львові проблеми вугільної галузі хочуть вирішити за круглим столом

Сьогодні, 25-го травня, у приміщенні Національного університету «Львівська політехніка» відбудеться засідання круглого столу «Проблеми та перспективи розвитку вугільної промисловості західного регіону України».

Про це повідомив в.о. директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник, — пише прес-служба ЛОДА.

«Метою проведення заходу є аналіз негативних факторів, які впливають на розвиток вугільної промисловості західного регіону, розробка пропозицій для покращення роботи підприємств вугільної промисловості у нашому краї та прийняття звернень до органів центральної влади з пропозиціями щодо вирішення проблемних питань у цій галузі», — розповів Михайло Мельник.

За словами Михайла Мельника, на засіданні планують розглянути стан вугільної промисловості у нашому регіоні, концепцію державної цільової економічної програми реформування вугільної промисловості на період до 2020-го року, проблемні питання роботи вуглевидобувних підприємств Львівсько-Волинського вугільного басейну, подальшу експлуатацію вугільних териконів та перспективи будівництва шахти «Любельська №1-2».

На основі обговорення учасники заходу розроблять пропозиції для покращення організації управління вугільною галуззю у Львівсько-Волинському вугільному басейні, вирішення соціальних проблем працівників вуглевидобувних підприємств, впровадження у нас сучасних технологій видобутку вугілля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: