Луценко не знав про обшук в Одеській ОДА -, Саакашвілі

Генеральний прокурор України Юрій Луценко не знав про обшук, який відбувався в будівлі Одеської обласної державної адміністрації доти, доки йому не зателефонував голова ОДА Міхеіл Саакашвілі.

«Луценко нічого не знав», - сказав М. Саакашвілі журналістам під час брифінгу в Одесі в четвер.

При цьому він зазначив, що не вірить, що слідчі заходи були ініційовані на рівні правоохоронних органів Одеської області, але продовжує вірити, що Ю. Луценко зможе налагодити ефективну та прозору роботу правоохоронних органів.

«Я сподіваюся, що Юрій Луценко все поміняє. Але те, що я сьогодні бачив, це гірше за Пшонку» (генерального прокурора часів президента України Віктора Януковича Віктора Пшонку - ІФ), - додав М.Саакашвілі.

Як повідомлялося, в четвер, 26 травня, працівники СБУ та Генпрокуратури розпочали обшуки в будівлі Одеської обласної державної адміністрації. Також, за даними ЗМІ, обшуки відбулися за місцем проживання радника голови Одеської ОДА - екс-генконсула Грузії Т. Нішніанідзе. Заходи відбуваються у рамках кримінальної справи про незаконне відшкодування ПДВ.

Обшуки відбуваються у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи за фактом незаконних операцій із відшкодування ПДВ посадовими особами Генерального консульства Грузії в Україні у 2012-2013 роках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: