Львівські депутати відмовились затверджувати історико-архітектурний план центральної частини міста

Сьогодні, 26 травня, Депутати Львівської міської ради під час сесії не проголосувати за затвердження історико-архітектурного плану центральної частини Львова. Напередодні низка громадських активістів закликала депутатів не голосувати за цей документ через соцмережі, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Як пояснила керівник юридичного управління Гелена Пайонкевич, цей план є частиною плану Львова, який був ще затверджений в 2005 році. Він є обов'язковим для врахування під час видачі містобудівної документації.

Як запевнила депутатів Гелена Пайонкевич, затвердження цього документу є збереження архітектурної спадщини центральної частини міста.

Втім активісти, які сьогодні прийщли на сесію, знову закликали депутатів не голосувати за цей документ, як пояснила з трибуни активістка Леся Дацко, цей документ не проходив жодного громадського обговорення.

Після дискусії, на голосування було поставлена пропозиція про перенесення цього питання. Однак вона не набрала достатньої кількості голосів .

Не підтримали депутати також і пропозицію, про затвердження історико-архітектурного плану

Гелена Пайонкевич пообіцяла впродовж двох наступних тижнів разом з іншими чиновниками, більш детально ознайомити депутатів з цим планом та переконати їх у необхідності його затвердження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: