Ситуація у зоні АТО: 28 разів бойовики порушували режим тиші

189760

Ніч у зоні проведення АТО знову минула неспокійно. Дещо знизивши свою активність вчора вдень, проросійські НЗФ продовжили вдаватись до більш інтенсивних збройних провокацій в темну пору доби.

Всього впродовж минулої доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по українських захисниках. Про це повідомили у штабі АТО.

Не припиняються обстріли противником наших позицій у передмістях тимчасово окупованих міст Донецьк та Горлівка. Ввечері бойовики двічі били по позиціях сил АТО південніше Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів та мінометів калібру 82 мм. З мінометів такого ж калібру проросійські банди обстріляли наші укріплення в районі Зайцевого. А по захисниках Мар’їнки загарбники вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Світлодарському плацдармі противник тричі відкривав вогонь по укріпленнях ЗС України поблизу Луганського з озброєння бойових машин піхоти.

Неспокійно було й на Маріупольському напрямку. По Широкиному НЗФ відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів. А біля Новотроїцького бойовики знову понесли втрати. Там проросійські банди вкотре спробували нанести ураження нашим підрозділам, використавши протитанковий ракетний комплекс. Однак, відкривши вогонь у відповідь, українські воїни знищили ворожий вогневий засіб.

Активізувались підрозділи російсько-окупаційних військ і на Луганщині. По наших опорних пунктах під Новозванівкою противник відкривав вогонь із кулеметів, зенітних установок та озброєння БМП. Біля Станиці Луганської окупанти били з гранатометів.

Впродовж минулої доби в зоні проведення АТО зафіксовано прольоти 6 ворожих БПЛА-розвідників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: