У Львові в дитячому садку викрили корупційну схему

Як зазначили в управлінні освіти ЛМР, під час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності дошкільного навчального закладу №42 встановили ряд недоліків та порушень фінансово-господарської дисципліни.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Комісією встановлено, що завідувачем ДНЗ №42 допущено конфлікт інтересів з огляду на те, що нею укладено договір про надання послуг зі своєю матір’ю, яка в той же час працює на посаді методиста цього ДНЗ. А також у підпорядкуванні завідувача даного садочку перебуває на посаді електрика та працівника ремонтних робіт – її батько.

«Впродовж березня була проведене перевірка фінансово-господарської діяльності у дошкільному навчальному закладі №42. Під час роботи комісії було виявлено ряд порушень. Зокрема, такі порушення, що стосуються конфліктів інтересів. Оскільки, завідувачем дошкільного навчального закладу є донька, на посаді методиста і кастелянки її мама, одночасно приватний підприємець, який надає додаткові освітні послуги у дошкільному навчальному закладі, він є мамою пані завідувачки садочку. І тут же у цьому ДНЗ працює і батько.

Над цим варто задуматися, чи це не є корупцією», - зазначила Зоряна Довганик, в.о. начальника управління освіти ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: