Українці вважають, що Порошенку слід піти у відставку, – опитування

Петро Порошенко
Петро Порошенко / pravda.com.ua

Більшість жителів України вважають, що президент України Петро Порошенко має подати у відставку через історію з офшорами, про це свідчать дані соціологічного опитування

Більшість жителів України вважають, що президент України Петро Порошенко має подати у відставку через історію з офшорами, про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, інформує Інтерфакс-Україна.

Згідно з оприлюдненими на сайті КМІС даними, на питання «У засобах масової інформації» обговорюється інформація про наявність у власності президента України Петра Порошенка компаній, зареєстрованих за кордоном у так званих «офшорних зонах». На вашу думку, чи повинен, чи не повинен у зв'язку з цим П. Порошенко піти у відставку?» 48,6% респондентів відповіли «безумовно, повинен», 17,5% - «швидше повинен».

Варіант «швидше не повинен» вибрали 9,3% респондентів, «безумовно не повинен» - 6,3%. Ще 18,3% опитаних не визначилися зі своєю думкою.

Опитування КМІС на замовлення клієнта проводилося з 13 до 18 травня, воно присвячене громадській думці щодо недавніх дій президента, призначення генерального прокурора України, ситуації навколо «офшорного скандалу», а також лідерства в рейтингу на поточний момент.

Методом особистого інтерв'ю опитано 2039 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (окрім Криму) з 4-ступінчастою стохастичною вибіркою із квотним відбором на останньому щаблі, що репрезентативна для населення України старше 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося лише на території, контрольованій українською владою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: