Правопорушення на Львівській митниці зросли на 80 відсотків

митниця

За січень-квітень 2016 року на митниці Львівщини виявлено і вилучено предметів на суму 23,6 мільйонів гривень, повідомляють Територіальні органи ДФС у Львівській області.
Кількість справ по правопорушеннях збільшилась, порівняно з минулим роком, на 80%.

Серед характерних видів порушення митного законодавства такі: на виїзд з України – переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю та недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу; на в’їзд в Україну – порушення порядку проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, недекларування товарів та  недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу.

Товаром для незаконного вивезення з України до країн Європи залишаються тютюнові вироби. Впродовж поточного року виявлено 124 спроби незаконного переміщення через митний кордон України, вилучено 93 744 пачки сигарет (за аналогічний період 2015 року виявлено 94 спроби незаконного переміщення, вилучено 67 018 пачок сигарет). Традиційними місцями приховування сигарет залишаються конструктивні порожнини транспортних засобів, пустотілі порожнини коліс автомобіля, спеціально виготовлені тайники.

Впродовж січня-квітня 2016 року припинено незаконне ввезення на митну територію України продуктів харчування, сільгосппродукції та товарів промислової групи на суму понад 20 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: