Я хочу літати, але я працюватиму там, де буду потрібна Україні, — Савченко

cf28ffde5c54aa8a8996f5b2e6_919a0799

Надія Савченко заявляє, що хотіла б повернутися на службу в Повітряні сили Збройних сил України, проте працюватиме там, де це треба Україні. Вона також додала, що у вівторок прийде на робоче місце у Верховну Раду.

Про це розповіла Надія Савченко на першій прес-конференції після звільнення.

«Я хотіла б літати... але для України робитиму те, що корисно. Все одно, де захищати Україну... Якщо потрібно - на полі бою», - заявила вона.

Надія Савченко додала, що намагатиметься повернути Україні окуповані території. «Я могла би повернутись на Схід, воявати, бо я це вмію», — сказала Надія Савченко.

Відповідаючи на запитання стосовно своїх планів на найближче майбутнє, а також чи не планує Савченко здійснити світове турне, парламентар також зазначила, що як і будь-якій розсудливій людині їй хотілося б побачити світ і поспілкуватися з людьми, доносити правду про Україну і таким чином допомагати своїй країні.

Надія Савченко додала, що у вівторок піде у Верховну Раду на перший робочий день. «Мені два роки ставлять позначки, що я прогулюю», — сказала Савченко. Вона також сказала, що перше, що зробить, це зніме з трибуни плакат зі своїм фото і повісить туди інший - із іменами усіх в'язнів-українців. Вона розповіла, що хотіла би взяти активну участь у роботі комітетів та профільних підрозділів ВР, а також боротися із корупцією в армії.

Про президентські абміції Надії Савченко читайте тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: