Залізничні перевезення під загрозою припинення, – Мінінфраструктури

укр залізниця

Міністерство інфраструктури України занепокоєне ситуацією, яка склалася навколо постачання мастила для ПАТ «Укрзалізниця».

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, з посиланням на заяву Першого заступника Міністра інфраструктури Євгена Кравцова.

Як зазначається, ухвалою судді Господарського суду м. Києва, було заборонено виконувати договір постачання мастила.

Через рішення суду на користь одного з учасників конкурсних торгів (ТОВ «Міроіл») галузь за кілька днів взагалі залишиться без мастила і не зможе здійснювати перевезення, у тому числі в зону АТО.

«Тендер відбувся, договір із постачальником мастила для "Укрзалізниці" було укладено. А суддя Господарського суду Києва зупиняє дію цього договору, ставлячи під загрозу всі залізничні перевезення в Україні», - заявив Кравцов.

За його словами, не всі компанії зацікавлені в прозорих ринкових умовах роботи.

Кравцов також заявив, що ПАТ «Укрзалізниця»для захисту галузі звернеться до Київського апеляційного господарського суду.

«Переможець торгів ТОВ "Трейд Коммодіті" був єдиним постачальником мастила, оскільки результати конкурсних торгів по трьох лотах, по яких переможцями стали інші два учасники торгів, 4 травня скасував Антимонопольний комітет України через скаргу все того ж учасника торгів – ТОВ "Міроіл", що звернувся до суду», - підкреслив Перший заступник міністра інфраструктури України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: