Політики привітали прикордонників з нагоди професійного свята

Лідери України привітали прикордонників з професійним святом, передає Інтерфакс.

Лідери України привітали прикордонників з професійним святом, передає Інтерфакс. 

Керівництво України привітало прикордонників з професійним святом, яке відзначається 28 травня.

«Два роки тому ви першими стали на шляху підступного російського агресора. Але, незважаючи на нерівність сил, невиправдану жорстокість ворога, ви не дозволили окупантам захопити нашу країну. Щодня, щогодини, щомить ви демонструєте мужність і героїзм, відвагу і самопожертву, відчайдушність і бойове братство, віддаючи найдорожче - своє життя», - йдеться в привітанні президента України Петра Порошенка.

Глава держави впевнений, що українські прикордонники залишатимуться взірцем патріотизму, бойового духу та відданої служби Батьківщині.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що прикордонники забезпечують надійний захист державного кордону України, використовуючи новітні технології та сучасне обладнання. «Уряд високо цінує вашу відданість справі і особистий внесок кожного на захист кордони нашої Батьківщини», - йдеться в привітанні прем'єра.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій, в свою чергу, висловив переконання, що «кордон був, є і буде обличчям нашої держави, а ви (прикордонники) - його елітними представниками».

Президент, прем'єр і спікер парламенту побажали українським прикордонникам миру, благополуччя, міцного здоров'я, успіхів у службі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: