Путін озвучив власну версію звільнення Савченко

Президент Російської Федерації Володимир Путін оприлюднив свою версію переговорів щодо звільнення української льотчиці Надії Савченко, передає Укрінформ.

Президент Російської Федерації  Володимир Путін оприлюднив свою версію переговорів  щодо звільнення української льотчиці Надії Савченко, передає Укрінформ. 

«Перше завдання, яке в цьому зв'язку перед нами стояло - повернути в Росію двох російських громадян, які перебували на той момент часу в місцях позбавлення волі в Україні. Ніякого відношення до мінських угод це не має, тому що в мінських угодах йдеться про утримуваних осіб на Донбасі і в Україні, вивезених з території Донбасу», - сказав Путін.

Також Путін розповів, що питання помилування Надії Савченко обговорювалося з президентом України Петром Порошенком досить давно. При цьому президент РФ зазначив, що не міг прийняти таке рішення, не знаючи думки з цього питання близьких родичів загиблих нібито з вини Савченко журналістів.

«З ними зустрічався Медведчук Віктор Володимирович. Після зустрічі з близькими родичами загиблих журналістів вони написали мені листа з проханням про помилування Савченко. Власне кажучи, це було основою», - розказав російський Президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: