На Львівщині загинув тракторист, а ще одного пасажира транспортного засобу госпіталізовано

У Карпатах на Львівщині загинув тракторист, а ще одна людина - пасажир трактора - з травмами госпіталізований до лікарні, передає Zaxid.net.

У Карпатах на Львівщині загинув тракторист, а ще одна людина - пасажир трактора -  з травмами госпіталізований до лікарні, передає Zaxid.net.

У одному із карпатських сіл Сколівського району на Львівщині загинув 27-річний тракторист, який не впорався з керуванням трактором. Трапився нещасний інцидент у суботу, 28 травня, близько 07:50. У цей час на номер «102» зателефонував анонім, який повідомив, що в селіЗавадка перекинувся трактор.

Після цього слідчий Сколівського відділу поліції встановив, що приблизно о 23:00 27 травня 27-річний мешканець села Довжки Сколівського району за кермом трактора «Т-150» спускався з лісового масиву в напрямку с. Завадка. Тракторист не впорався з керуванням та перекинувся.

У результаті  ДТП водій трактора загинув. Рятувальникам довелося діставати тіло загиблого з кабіни трактора за допомогою гідравлічних ножиць.

Інший 29-річний житель села Довжки, який також перебував у кабіні трактора, отримав травми. Його госпіталізували до хірургічного відділення Сколівської районної лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: