Нічна сутичка у Львові не минула без потерпілих

У ніч на неділю, 29 травня, у Львові в районі Залізничного вокзалу сталася масова бійка, внаслідок якої двоє чоловіків отримали ножові поранення і потрапили до лікарні. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту і з’ясовує. хто саме наніс поранення постраждали, передає Zaxid.net.

У ніч на неділю, 29 травня,  у Львові в районі Залізничного вокзалу сталася масова бійка, внаслідок якої двоє чоловіків отримали ножові поранення і потрапили до лікарні. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту і з’ясовує. хто саме наніс поранення постраждали, передає Zaxid.net.

Відомо, що близько 3 ночі 29 травня на номер «102» зателефонував лікар травмпункту, який повідомив, що до травмпункту доставили двох чоловіків з колото-різаними ранами ніг.

Оперативники, що прибули до лікарні, з’ясували що постраждалі 33-річний та 39-річний львів’яни отримали поранення на вул. Комарова, 21. За словами самих постраждалих, вони побачили на вулицю близько 15 людей, які вживали алкоголь. Чоловіки зробили їм зауваження, внаслідок чого виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки постраждалі й отримали ножові поранення.

Уже ближче до ранку правоохоронц встановили особи всіх учасників конфлікту, опитали 12 з них та відпустили додому. Наразі правоохоронці встановлюють, хто саме з учасників бійки поранив постраждалих.

Активісти ж «Варти-1» повідомляють, що всі учасники конфлікту, крім постраждалих, – молоді люди віком близько 20 років.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від двох до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: