За різанину у місті затримано 16 підозрюваних

Нагадаємо, у Львові в ході конфлікту з групою молодих людей двоє чоловіків отримали ножові поранення, в одного з них зник мобільний телефон. Постраждалі були госпіталізовані.

Сталася 29 травня на вулиці Комарова близько 01:40.

Згідно з переданими з місця події орієнтуваннями, патрульні розшукували приблизно 12-15 осіб віком близько 20 років, один з молодиків був у червоній футболці. При опитуванні свідків з'ясувалося, що разом зі зловмисниками була дівчина на милицях.

При перевірці території патрульні помітили двох підозрілих молодиків, рушили за ними до під'їзду і піднялися в квартиру.

У поліції розповіли:«У квартирі на третьому поверсі знаходилося 16 осіб, які повідомили, що орендували її на два дні, щоб відсвяткувати день народження дівчини. Як з'ясувалося, дівчина на милицях. У квартирі також був і хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчих. Свідки впізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж і телефон, можливо, той, що зник у потерпілого. Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Затримали всіх, оскільки невідомо, хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство», - пише DailyLviv.

Затримати підозрюваних вдалося не одразу. Сталося це тоді, коли надійшов виклик від сусідів про порушення тиші у квартирі, де ймовірні винуватці події і перебували. Розташоване помешкання на третьому поверсі. Знаходилося у ньому загалом 16 осіб, які повідомили, що орендували її на два дні, аби відсвяткувати день народження дівчини. Як з‘ясувалося, дівчина – на милицях.

У квартирі також був і хлопець у червоній футболці. На місце викликали слідчих. Свідки упізнали підозрюваних. На балконі в квартирі знайшли кастет, ніж та телефон – можливо, той що зник у потерпілого.

Серед підозрюваних було кілька неповнолітніх. Усіх затримали, адже невідомо про те, хто поранив госпіталізованих. Затриманих відвезли в наркодиспансер на експертизу. Далі справою займається слідство».

відео: Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: