Чистильником у ГПУ може стати айдарівець

Петро Шкутяк, який з травня минулого року очолював івано-франківський міський осередок партії БПП «Солідарність», може стати головою департаменту внутрішньої безпеки Генпрокуратури, повідомляє DT.UA з посиланням на власні джерела.

За даними джерел, Шкутяк уже написав заяву про звільнення з посади голови міського осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Нагадаємо, на початку минулого тижня народний депутат Борислав Береза анонсував появу у ГПУ «чистильника», який буде звільняти прокурорів з нелегальними доходами.

«У Генпрокуратурі з'явиться нова особа. Це людина, яка очолить внутрішню безпеку і буде очищати прокуратуру від тих персон, чий спосіб життя і чиї витрати не відповідають легальним доходам прокурорів. Цю людину вже називають «Чистильник», і він не з системи прокуратури», - написав Береза на своїй сторінці у Facebook.

Петро Шкутяк народився 4 серпня 1980 року у Золочеві Львівської області. Його батько, Зіновій Шкутяк, у 1998-2006 рр. був мером Івано-Франківська, згодом – депутатом кількох скликань Верховної Ради.

Петро Шкутяк закінчив Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю «менеджмент організацій». У 2005 році закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «Правознавство». В 2009-2011 рр. очолював Долинську РДА (Івано-Франківська область). У травні 2014 року записався добровольцем до 24-го батальйону територіальної оборони Міністерства оборони України «Айдар». Під час виконання бойового завдання 20 липня під селом Георгіївка біля Луганська отримав мінометне уламкове поранення черепа та правої стегнової кістки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: