Ляшко б’є на випереджання: регіонали не давали йому грошей

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, заявляє, що майбутнє оприлюднення інформації про фінансування Партією регіонів Радикальної партії – інформаційні підступи спецслужб.  Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що начебто я чи Радикальна партія отримували фінансування від Партії регіонів. Інформація про це начебто міститься у так званій чорній бухгалтерії регіоналів, яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віталій Трепак. Заявляю, що подібні «сенсаційні викриття» – це розроблена спецслужбами на замовлення Президента Порошенка брудна спецоперація, мета якої – відволікти увагу суспільства від необхідності розслідувати корупцію і офшори самого Порошенка і його оточення, звинувативши в корупції нашу опозиційну політичну силу. Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК по розслідуванню корупції Президента і його оточення. Звинувачуючи нас у корупції, Президент Порошенко переслідує мету розправитися з нами за нашу опозиційну політичну позицію», – написав Ляшко.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак передав НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низки колишніх і нинішніх високопоставлених чиновників.

«Серед фігурантів цих матеріалів - посадові особи найвищого рівня, міністри та керівники відомств, народні депутати, відомі політики, громадські діячі, представники міжнародних організацій, судді, у т.ч. найвищих судових інстанцій. Отримувачами хабарів були представники багатьох політичних партій – як провладних, так і опозиційних. Про калібр посадовців нижчого рівня я навіть не кажу», – сказав Віктор Трепак в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: