На покращення Яворівського полігону виділять 500 мільйонів гривень, - Полторак

Полторак

До 2020 року на покращення бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львівська область, Яворівський район,) буде виділено 500 мільйонів гривень.

До 2020 року на покращення бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Львівська область, Яворівський район,) буде виділено 500 мільйонів гривень.

Про це сьогодні, 20 травня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного сказав Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак, повідомляє перс-служба відомства.

За його словами, головний пріоритет це подальший розвиток та удосконалення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки та його структурних підрозділів.

«Президент України поставив чітке завдання та визначив пріоритет щодо необхідності удосконалення навчальної та матеріально-технічної бази полігонів Збройних Сил України. А саме — створення відповідної інфраструктури, будівництва казармених приміщень та службового житла для військових, які постійно перебувають на полігонах. Для виконання цих завдань до кінця 2020 року буде виділено 500 мільйонів гривень на покращення навчальної та матеріально-технічної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки за стандартами НАТО», — наголосив Міністр оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: