Пошуки постраждалих на грибовицькому сміттєзвалищі триватимуть не одну добу, - Олег Синютка

Синютка

На брифінгу, який відбувся в оточенні місцевих мешканців, Олег Синютка сказав, що пошукові роботи можуть тривати не один день.

Люди звинувачували Олега Синютку, та загалом владу у трагедії. Люди вимагали, аби Синютка брав лопату та йшов розшукувати зниклих людей. Натомість голова ОДА відповів,що пошукові роботи можуть тривати кілька діб.

«Створено спеціальну комісію, яка має розслідувати причини пожежі та причини цього випадку. Комісію  очолив Сергій Дмитровський», - сказав Олег Синютка.

Він також зауважив, що в першу чергу треба закінчити пошукові роботи, зміцнити дамбу, а вже потім встановлювати причину трагедії.

Нагадаємо, що сміттєзвалише мало би бути закритим ще у 2004 році.

Як писалося раніше, сміттєзвалище загорілося ще вчора.

На своїй сторінці у соціальній мережі жінка написала: «Грибовичі горять… пожежники працюють вже кілька годин. Люди перекрили дорогу для сміттєвозів. Спілкуюся з місцевими. Не хочуть ні звалища , ні заводу…мешканці сіл вимагають приїзду Садового. Кажуть , що був раз на першій каденції і обіцяв вирішення проблеми….».

Як розповів інший свідок, можливо, до зсуву призвело те, що надзвичайники гасили рештки пожежі, яка спалахнула вночі проти неділі (29 травня), засипаючи її землею з важких машин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: