Цієї неділі проспект Свободи стане ареною запеклих спортивних змагань

У неділю, 5 червня, у Львові відбудеться фестиваль вуличних видів спорту YarychStreetFest.

У неділю, 5 червня, у Львові відбудеться фестиваль вуличних видів спорту YarychStreetFest.

Починаючи з 10:00 і до заходу сонця на центральній алеї міста понад 1200 спортсменів презентуватимуть близько 15 видів спорту. Гості фестивалю зможуть спробувати себе у богатирських вправах, дисциплінах з кросфіту, воркауту і спортивного туризму. Також кожен охочий зможе вийти на татамі і повправлятися у східних бойових мистецтвах. Не забули на YarychStreetFest і про шанувальників танців, які матимуть можливість вдосконалитися у вуличних та бальних танцях.

В рамках фестивалю відбудуться три офіційних турніри. Командний чемпіонат України зі стронгмену зіштовхне у силовому протистоянні 8 команд по 4 богатирі у кожній. Розсудить найсильніших всесвітньо відомий український богатир Василь Вірастюк.

У відбірковому етапі Української стрітбольної ліги зійдуться 130 команд зі всіх куточків України та 20 команд-гостей з Європи. Переможці цього відбіркового туру вирушать на Чемпіонат Європи у Латвію. До слова, львівський етап чемпіонату офіційно підтримує всесвітня федерація FIBA 3х3. Організатори YarychStreetFest запевняють, що такої кількості команд на одному майданчику не збиралося ще жодного разу в історії України.

А ще в рамках фестивалю відбудеться відбірковий етап чемпіонату України зі  StreetWorkout, в якому більше 50 атлетів визначатимуть найсильніших.

«Ми розвиваємо і популяризуємо неолімпійські види спорту, адже про них забувають владні органи. Крім того, наш фестиваль показує молоді, що займатися спортом можна будь-де, і для цього не потрібні великі фінансові затрати», – наголошує співорганізатор YarychStreetFest Іван Попович.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: