У Києві п’яний суддя влаштував аварію

173732

Суддя апеляційного суду, якого підозрюють у тому, що він у понеділок, 30 травня, влаштував ДТП у дворі будинку на вулиці Драгоманова, 23-б, у Києві, поводився неадекватно.

Суддя апеляційного суду, якого підозрюють у тому, що він у понеділок, 30 травня, влаштував ДТП у дворі будинку на вулиці Драгоманова, 23-б, у Києві, поводився неадекватно, пише Обозреватель.

За словами очевидиці, аварія сталася близько 9 ранку.

«Він (суддя. - ред.) вийшов із машини (Toyota Land Cruiser. - ред.), і було видно, що людина п'яна. Просто випливає, тримаючись руками за авто, щоб не впасти. Потім почав із кимось із людей сперечатися, поривався розбиратися. Видно, що неадекватний і нетверезий», - розповіла Олена.

Свідок аварії Андрій Бородін припустив, що водій позашляховика переплутав педалі.

«Я вийшов із під'їзду з велосипедом. Поруч із під'їздом стояв Subaru, так він (водій позашляховика. - ред.) у нього і влетів. Пошкодив двері і колесо авто. Потім водій відчинив двері, вийшов і впав. Згодом його підняли, він ходив, щось вирішував. Кричав: «Я все куплю!» - розповів Андрій.

За його словами, на місце пригоди приїжджала поліція.

Очевидці кажуть, що також під час ДТП позашляховик судді зруйнував палісадник у дворі. «Там такий кущ був, напевно, років сім ріс. І іриси красиві були», – розповіли місцеві жителі.

Відомо, що суддя – місцевий житель. Автомобіль, на якому було скоєно ДТП, був із польськими номерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: