Обласні депутати виділили 15 мільйонів гривень компенсації перевізникам за пільговиків

Львівська облрада виділила 15 мільйонів гривень перевізникам в якості компенсації за обслуговування пільговиків. За Програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті проголосували 68 депутатів.

Львівська облрада виділила 15 мільйонів гривень перевізникам в якості компенсації за  обслуговування пільговиків. За Програму компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян в автомобільному транспорті проголосували 68 депутатів, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Кошти будуть скеровані у районні відділи соцхзахисту пропорційно до кількості пільговиків.

Водночас, як  повідомила заступник начальника департаменту соціального захисту населення ЛОДА Оксана Соболь, це лише 6% від потреби. Більше грошей обласна рада зараз виділити не може. У цю суму також не включений борг перевізникам за 2015 рік, який створила ще держава.

По районах області він складає близько 400 тисяч, а разом з містом Львовом становить понад 4 мільйони гривень. Долю цих коштів депутати вирішуватимуть під час перегляду програми за результатами корегування показників обласного бюджету.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: