Садовий хоче перекласти відповідальність за грибовицьке сміттєзвалище на ОДА, – Синютка

Олег Синютка
Олег Синютка / vgolos.com.ua

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка вважає заяву мера Львова Андрія Садового про те, що відповідальність за функціонування грибовицького сміттєзвалища спільно лежить на обласній і міській владі, бажанням перекласти відповідальність.

Про це він заявив у коментарі ІА «Дивись.Info»

[dyvys_blockqoute text="Цей об'єкт перебуває у комунальній власності. Подібні заяви схожі на бажання перекласти відповідальність. Чесно кажучи, я шокований," author="пояснив Олег Синютка"]

Так він відреагував на заяву Андрія Садового про те, що спільне рішення за цією проблемою мають прийняти обласна та міська львівські влади, оскільки грибовицький «полігон використовується: половина – для міста, половина – для області».

 

 

 

За інформацією, наданою очільником ЛОДА, земля грибовицького сміттєзвалища належить не тамтешній громаді, а перебуває у власності комунального підприємства Львова – «Збиранки».

Натомість Олег Синютка запевнив, що ОДА бере участь у вирішенні проблеми: мовляв, усі автомобілі та екскаватори, що залучені до рятувальної операції, залучені силами ДСНС та ОДА.

Питання вирішення проблеми грибовицького сміттєзвалища взагалі голова обласної влади прокоментував просто: «Поставте це питання власнику. Моє завдання – залучення техніки (вже залучено 10 екскаваторів) і укріплення дамби».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: