Савченко має великий кредит довіри в Європі, - німецька експертка

савченко

Про перспективи в політиці Надії Савченко розповіла німецька експертка Сюзан Стюарт з фонду «Наука і політика», пише DW.

«Я думаю, що, з одного боку, в Україні існує попит на політиків, які щиро працюють на користь своєї країни. З іншого боку, існує увесь цей загальний політичний контекст - парламент, політичні партії, і поки що абсолютно незрозуміло, яке місце вона хоче і може знайти для себе в ньому», - сказала Сюан Стюарт.

Також експертка зауважила, що на Савченко буде спрямовано багато уваги, але вона- лише людина у великій конструкції української політики.

Експертка висловила сподівання, що новоспечений нардеп Надія Савченко може розраховувати на підтримку європейських політиків. Тепер, за словами Стюарт, все залежить від того, як Савченко себе позиціонуватиме у політиці і з якими темати виступатиме.

Щодо обіцянок Савченко звільнити інших українських політв'язнів, то Сюзан Стюарт наголосила, що все залежить від російського контенту та рішень державного керівництва, а не лише від Надії Савченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: