Львівські громадські організації від фонду «Відродження» отримали понад 400 тисяч гривень

52_main

Програмна ініціатива «Громадські ініціативи нової України» Міжнародного фонду «Відродження» оголосив результати Конкурсу «Сприяння соціальній згуртованості та взаєморозумінню у громадах», мета якого – сприяння взаєморозумінню і соціальній згуртованості у громадах Заходу, Сходу та Півдня України.

Програмна ініціатива «Громадські ініціативи нової України» Міжнародного фонду «Відродження» оголосив результати  Конкурсу «Сприяння соціальній згуртованості та взаєморозумінню у громадах», мета якого – сприяння взаєморозумінню і соціальній згуртованості у громадах Заходу, Сходу та Півдня України.

До списку фіналістів потрапили чотири громадських організації із Львівщини, загальна сума грантів яких становить 403920 гривень.

109092 гривні отримала ГО «Центр просвітництва та розвитку людини». Назва проекту – «Створення інформаційно-ресурсного центру громади с. Давидів задля активізації громади та спільного вирішення місцевих проблем».

Громадська організація «Твоє місто» отримає 120 тисяч гривень на створення платформи консенсусу. Сприяння встановленню у Львові триалогу між виконавчими органами міської ради, громадськими організаціями, ініціативами та представниками соціально-відповідального бізнесу.

Натомість Львівська міська організація християнської молоді «YMCA» зможе витратити 60 тисяч гривень на фестиваль ідей «Гра в нас», який спрямований на інтеграцію внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та представників місцевої громади Львова

А громадська організація «Музичний світ» дістане 114 828, щоб витратити їх на місця успішних ідей.

Міжнародний фонд «Відродження» — українська благодійна неурядова організація. Фонд засновано у квітні 1990 року. Він входить до створеної Джорджем Соросом мережі Фундацій Відкритого Суспільства, що складається з національних і регіональних фондів у понад 30 країнах світу, в тому числі в Африці, Центральній і Східній Європі та на території колишнього Радянського Союзу.

Місія Міжнародного фонду «Відродження» — фінансово й організаційно сприяти становленню відкритого, демократичного суспільства в Україні шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: