НАТО збільшить допомогу Україні

Практична підтримка України з боку НАТО буде збільшена. Про це під час прес-конференції у Львові заявив директор Офісу зв'язку НАТО в Україні Олександр Вінніков.

Практична підтримка України з боку НАТО буде збільшена. Про це під час прес-конференції у Львові заявив  директор Офісу зв'язку НАТО в Україні Олександр Вінніков.

«Це буде засвідчено на саміті НАТО у Варшаві. До цієї події ще близько п’яти  тижнів. Зараз наша підтримка в медичній галузі  націлена на 2 напрямки. Це допомога безпосередньо пацієнтам, щоб вони отримували швидкий доступ до медичної допомоги. Другий напрям  – це допомога системі медичної реабілітації, щоб вона мала необхідні засоби. Тому до наших планів входить надання обладнання не лише львівському шпиталю але й медичному центру Нацгвардії у Нових Санжарах, що в Полтавській області, Ірпінському шпиталю, Харківському інституту протезування та іншим медичним центрам», – розповів Олександр Вінніков.

Він нагадав, що, крім загальної допомоги від Альянсу, країни НАТО надають допомогу у лікуванні поранений українських бійців на двосторонній основі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: