Сьогодні закривають шляхопровід на вул Городоцькій, 166. Міські автобуси курсуватимуть за зміненими маршрутами

Сьогодні, 1 червня, розпочинають роботи з ремонту шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166. Відтак, сьогодні з 10:00 год. і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, на час проведення робіт міські автобуси курсуватимуть за зміненими маршрутами.

«Автобуси №21 та №28 будуть їхати по вул. Виговського – Любінській - Окружній на вул. Городоцьку та далі за маршрутом.

Автобуси, які їхали по вул. Любінській до Мотозаводу, будуть їхати по вул. Окружній та виїжджати на вул. Городоцьку.

Маршрути №11, 18 та 23, які їдуть на Левандівку, будуть їхати з вул. Виговського на вул. Любінську, по вул. Окружній через вул. Городоцьку на вул. Сяйво і далі за маршрутом.

У зворотному напрямку частина транспорту буде їхати з вул. Городоцької на вул. Любінську по вул. Народній, а частина – по вул. Кондукторській», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

Тролейбуси маршруту №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватимуть. «Машина буде перекинута на інший маршрут і обслуговуватиме мешканців нашого міста», - зазначив Віктор Щир.

Також він закликав мешканців та гостей міста, для запобігання утворенню заторів на вул. Любінській, користуватися вул. Курмановича. «Вул. Курмановича можна виїхати на Левандівку та на вул. Городоцьку», - уточнив Віктор Щир.

У процесі реконструкції шляхопроводу також буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вул. Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вул. Сяйво.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: