У Львові чоловік в підвалі будинку виявив чотири циліндри з порохом

Вчора, у Львові, львів'янин виявив у загальному коридорі підвального приміщення свого житлового будинку, що на вулиці Сорочинській, чотири циліндри з пороховим зарядом.

Вчора, у Львові, львів'янин виявив у загальному коридорі підвального приміщення свого житлового будинку, що на вулиці Сорочинській, чотири циліндри з пороховим зарядом.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що що в підвальному приміщенні знаходяться чотири артилерійські снаряди. Вибухотехніки встановили, що циліндри з пороховим зарядом виготовлені в сучасних умовах, їх походження встановлюється.

При огляді вказаних металевих циліндрів з пороховим зарядом калібром 125 мм. працівники вибухотехнічної лабораторії встановили, що вони не є вибухонебезпечними.

Боєприпаси вилучено. Вилучену зброю відправлено для проведення експертизи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції встановлюють їх походження, а також яким чином вони потрапили у підвал житлового будинку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: