Задля особистої безпеки фігурантам «чорної каси» ПР рекомендують самим прийти в НАБУ

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявляє про існування реальної загрози для життя деяких осіб, що фігурують у справі про «чорну касу» Партії регіонів, що передав детективам колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак.

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявляє про існування реальної загрози для життя деяких осіб, що фігурують у справі про «чорну касу» Партії регіонів, що передав детективам колишній перший заступник голови Служби безпеки України Віктор Трепак, передає Інтерфакс-Україна.

«Життя деяких осіб реально під загрозою, оскільки питання дуже серйозне. При цьому прізвища цих осіб називаються, зараз вживаються заходи для того, щоб не допустити, щоб вони полишили країну і порушується питання про їхню безпеку – прізвища озвучені на всю країну», – сказав Артем Ситник на прес-конференції в середу в Києві.

Він звернувся до цих осіб, щоб вони натомість звернулися до НАБУ: «Ми готові вислухати всіх, зокрема на умовах анонімності».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: