Люстрований екс-прокурор Львова працює викладачем у виші

Колишній прокурор Львова і заступник прокурора Львівської області Андрій Палюх зараз працює на посаді асистента кафедри кримінального права і процесу Інституту права і психології НУ «Львівська політехніка». Про це він повідомив під час прес-конференції.

Колишній прокурор Львова і заступник прокурора Львівської області Андрій Палюх зараз працює на посаді асистента кафедри кримінального права і процесу Інституту права і психології НУ «Львівська політехніка». 

Про це він повідомив під час прес-конференції, інформує ІА Дивись.info.

«Я потрапив під дію закону «Про очищення влади. Мене внесли в список єдиного реєстру заборони займати посади на державній службі на 10 років», - розповів Андрій Палюх.

Водночас він вважає, що така норма є несправедливою.

«Коли я працював прокурором міста, мені реально погрожували вбивством і про це знали працівники служби безпеки та міліції. Місяць часу це тривало. Погрози були досить реальними. І коли зараз змінюють законодавство, то застосовують шаблонний підхід: якщо раніше ти працював за системи Януковича, то вважається, що ти сприяв цій системі. Звичайно, є негідники, яких треба виганяти, але є люди, які чесно працюють, які стараються своєю працею допомогти відновленню справедливості, щоби той чи інший злочинець був покараний. А нівелювати і дискредитувати взагалі всю систему – неправильно. Тому що тоді опускаються руки в простих працівників, - наголосив Андрій Палюх.

«Мені не соромно дивитися людям в очі за свою поведінку» - додав екс-прокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: