Палюх шкодує, що не вигнав з прокуратури кількох негідників

Андрій Палюх, який займав посади прокурора Львова, та заступника прокурора Львівської області шкодує, що під час роботи у прокуратурі не звільнив кількох людей. Про це він заявив під час прес-конференції.

Андрій Палюх, який займав посади прокурора Львова, та заступника прокурора Львівської області шкодує, що під час роботи у прокуратурі не звільнив кількох людей.

Про це він заявив під час прес-конференції.

«Треба було більш принципово давати оцінку деяким своїм підлеглим працівникам, і більш кардинально їх змушувати працювати, або спонукати щоб вони йшли з системи. Був я тоді трошки м’який,  і не вжив цих заходів, щоб ті чи інші «нєгадяї» пішли з прокуратури. За цим жалію», - заявив екс-прокурор.

Він додав, що на сьогодні ці люди уже не працюють в органах прокуратури. Натомість Андрій Палюх пишається тим, що свого часу заарештував тодішнього директора ЛАЗу Челяпіна.

«Йшлося про заборгованість по зарплаті працівникам. За затримання зарплати не можна було заарештувати його, ми пішли по кваліфікації несплата пенсійних внесків в  особливо великих розмірах. Мене тоді підтримав тодішній прокурор області Баганець, що треба заарештовувати. Тоді був великий резонанс, що ми це зробили вперше в Україні, і зрушилося питання виплати заборгованості по зарплаті. 23 обшуки було проведено, але це працювала ціла команда слідчих, прокурорів і тоді ми знайшли офшорні компанії, куди завозилися гроші.  Цим я можу гордитися», - заявив екс-прокурор.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: