У Львові 13-річна дівчинка на один день стала поліцейським (ФОТО)

13308347_1558941877740912_672104136281380665_o

У Львові, 2 червня, 13 річна вихованка дитячого будинку при Греко-Католицькому монастирі в м. Бібрка кілька годин була у ролі поліцейського.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що до Управління патрульної поліції у місті Львові звернулися з громадського об‘єднання «Свербивус» з проханням виконати дитячу мрію. Другий рік поспіль, вони до Дня захисту дитини проводять акцію «Наближаючи дитячі мрії». Мета акції – допомогти дітям у виборі професії своєї мрії.

«Діти-сироти пишуть побажання, ким вони хочуть стати коли виростуть і на один день їм організовують знайомство з професією. 13 річна вихованка, з дитячого будинку при Греко-Католицькому монастирі в м. Бібрка, Валерія виявила бажання бути полісменом.
2 червня дівчинка кілька годин була у ролі поліцейського. Вивчила усі «хитрощі» службового автомобіля, побувала у «серці» управління - черговій частині. Сходила разом із шкільним офіцером поліції Тетяною Капись у піший патруль. Дізналася, як оформляти адмінматеріали. Ознайомилася із спецзасобами та зробила селфі на камеру поліцейського», - йдеться в повідомленні.

Валерія розповіла, що вже має підручник з «Правознавства» і буде його наполегливо вивчати аби згодом стати патрульною.

«Полійцеські такі сильні, розумні. Я саме такими собі їх уявляла. Найбільше мені звичайно сподобався автомобіль. Тепер лише дочекаюся, поки виросту», - додала усміхнено Валерія.

В кінці «робочого» дня дівчинці начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Антон Пузиревський подарував на згадку від полісменів корисні подарунки.
«У Валерії є позитивне налаштування. Виросте, пройде навчання і ми чекаємо її у своїх лавах» - наголосив Антон Пузиревський.

«Переважно освітою дітей переймаються їхні батьки. В дитячих будинках цим переймаються самі діти. Ми зібрали побажання дітей стосовно того, ким вони хочуть стати, коли виростуть. 2 та 3 червня вони приїдуть до Львова, щоб спробувати себе в обраній професії, відчути її переваги та недоліки, та зрозуміти, чи дійсно це та мрія, якої вони прагнуть», - розповів координатор проекту Олег Бакулін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: