З початку року місцеві бюджети Львівщини отримали понад 3 мільярди гривень

У січні - травні до місцевих бюджетів області надійшло 3 мільярди 189 мільйонів гривень податків та неподаткових платежів, що на 1,136 мільярд гривень або на 55% більше порівняно з відповідним періодом минулого року.

Про це повідомили в департаменті фінансів облдержадміністрації.

За 5 місяців до загального фонду місцевих бюджетів області мобілізовано 3,19 мільярда гривень податків та платежів, що становить 156% до надходжень за цей же період минулого року (зростання на 1,84 мільярд гривень) та 121% до плану на січень – травень цього року.

До спеціального фонду місцевих бюджетів надійшло 170 мільйонів грвень, що становить 145% до надходжень за відповідний період минулого року (зростання на 1,84 мільярд гривень) та 45% до плану на січень – травень 2016 р.

Місцеві бюджети області станом на 1 травня отримали з державного бюджету 154 мільйонів гривень базової дотації та передали в держбюджет 75 мільйонів гривень реверсної дотації, що відповідає розпису на січень – травень.

До державного бюджету за звітний період мобілізовано по області 7,774 мільярдів гривень доходів, що на 763 мільйона гривень або на 11% більше від надходжень за січень – травень 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: