237 944 гривень за один лише вечір: шансів зібрати кошти на операцію для Максимка Шведа більшає

Учора у Львові відбувся благодійний вечір, мета якого - зібрати кошти на лікування маленького футболіста зі Львова Максимка Шведа.

Учора у  Львові відбувся благодійний вечір, мета якого - зібрати кошти на лікування маленького футболіста зі Львова Максимка Шведа.

У хлопця важка недуга, тому лікувати його беруться європейські медики, однак вартість медичного втручання надзвичайно висока. Тому українці об'єдналися заради того, аби таки подарувати хлопцю шанс жити.  І вчорашній концерт - яскраве тому підтвердження. За один лише вечір вдалося зібрати 237 944.80 гривень. Проте до вівторка потрібно іще близько 350 000. Марафон за життя триває і всі охочі можуть допомогти маленькому футболісту уже невдовзі ганяти м'яча футбольним полем.

«Благодійний концерт «Життя - дар Божий» (всі кошти від якого поступають на рахунок лікування Максимка Шведа) зібрав 237 944.80 ..Це Диво , дивлячись на те , що концерт готувався лише тиждень! Але з Божою допомогою - все вдалось!!!!
Я та батьки Максимка, неймовірно вдячні усім хто долучився ....і особливо Людині з Великої літери ,яка на моє звернення колись сказала : "Юра, є Бог і добрі Люди!" Вдячний Тобі , Друже!! Вдячний Господу Богу! Вдячний усім виконавцям ! Вдячний Добрим Людям!!!Ще трішки залишилося! Продовжуємо марафон ! Час маємо до вівторка! Розкажіть тим хто не долучився про потребу Максимка Шведа! З вівторка будемо просити за тих, кому потрібна допомога трішки пізніше! А до вівторка допомагаємо Максимкові!!!Залишилося трішки більше зібрати ніж 350тис!!!Давайте це зробимо!!!Реквізити для переведення коштів:
Приват Банк: картковий рахунок 5168 7572 7026 0096 ШВЕД - Салдан ОКСАНА ЗІНОВІЇВНА)
Приватбанк 26000060442841 БФ «Крила надії»
Кредобанк 2600001336292 БФ «Крила надії»
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Призначення платежу: Добровільна пожертва для Шведа Максима», - написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Юрій Федечко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: