Мер Києва Віталій Кличко висловив свої співчуття родичам покійного Мохаммеда Алі

Мер Києва, екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко висловив співчуття родичам, близьким і всім шанувальникам легендарного боксера Мохаммеда Алі, який помер у США на 75-му році життя, передає Інтерфакс.

Мер Києва, екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко висловив співчуття родичам, близьким і всім шанувальникам легендарного боксера Мохаммеда Алі, який помер у США на 75-му році життя, передає Інтерфакс.

«Пішов з життя Мохаммед Алі, а з ним пішла ціла епоха в спорті, епоха в боксі. Навряд чи можна знайти людину, яка зробила б більше для популяризації цього виду спорту. Навряд чи можна знайти людину, яку би наслідували десятки і сотні мільйонів хлопчаків по всьому світу, намагаючись стати такими як Мохаммед Алі», - процитувала співчуття В.Кличка прес-служба мера.

Кличко зазначив, що вдячний долі за знайомство з легендарним боксером, за можливість неодноразово бачитися і спілкуватися з ним. «Незважаючи на легендарність і значущість особистості, він був простою у спілкуванні людиною - приємною, теплою та відкритою. Я вдячний долі за те, що дала мені можливість володіти тим самим титулом, яким колись володів великий Алі», - наголосив київський очільник.

«Мохаммед Алі продовжує жити в наших серцях. І жити так довго, як довго ми його пам'ятатимемо», - підсумував мер Києва.

Як повідомлялося, у віці 74 років у лікарні у Феніксі (штат Арізона) помер боксер Мохаммед Алі. Панахида відбудеться в його рідному місті Луїсвілл (штат Кентуккі).

М.Алі виступав у важкій ваговій категорії, він став одним із найвідоміших боксерів в історії світового боксу.

У 1984 року стало відомо, що М.Алі страждає на хворобу Паркінсона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: