Новий Генпрокурор хоче довести справу Януковича до фінішу

Луценко 5_2

Новий Генпрокурор України Юрій Луценко підтримує передання функцій прокуратури щодо здійснення слідства Національному антикорупційному бюро та Держбюро розслідувань.

Новий Генпрокурор України Юрій Луценко підтримує передання функцій прокуратури щодо здійснення слідства Національному антикорупційному бюро та Держбюро розслідувань, однак вважає, що найважливіші справи, у тому числі стосовно екс-президента Януковича, відомство має довести до кінця, передає Укрінформ.

«ГПУ має довести до кінця старі справи. Головною з них є справа колишнього Президента України Віктора Януковича», - сказав Луценко.

Він підкреслив, що пріоритетами діяльності ГПУ є притягнення до відповідальності не лише високопосадовців, а й виконавців злочинних наказів усіх рівнів.

Водночас керівник Генпрокуратури висловив переконання, що мають бути однакові підходи до розслідування злочинів, вчинених як колишніми, так і нинішніми представниками влади.

«Завдання - не покарати лише якомога більшу кількість колишніх високопосадовців, а навпаки - притягнути до відповідальності значну кількість організованих злочинних угруповань, що здійснюють розкрадання», - підкреслив Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: