У Львові відкрили Антикорупціний форум. Про що домовлятимуться учасники

Ярослав Лущишин
Координатор Антикорупійного форуму Ярослав Лущишин / Дивись.Info

У Львові у Палаці залізничників відкрили Антикорупційний форум. Ця подія стала четвертою подібною в Україні. У вступному слові координатор Робочої групи з організації форуму Ярослав Рущишин означив, чим відрізнятиметься сьогоднішня зустріч від попередніх.

Спікер зазначив, що після попередніх форумів у Києві, Харкові та Рівному організатори зробили висновки та вирішили дещо змінити підхід до обговорення. За словами Рущишина, форум має стати майданчиком для боротьби із корупцією, а результати дискусії мають бути спрямовані у конструктивне русло.

Організатори повідомили, що загалом до участі в Антикорупційному форумі у Львові зареєструвалися 710 осіб. Згодом свою участь у зустрічі підтвердили 340 людей.

Бюджет львівського антикорупційного форуму склав 26 тисяч 900 гривень. Рущишин зауважив, що це по 77 гривень на особу, і попрохав надати кожного можливу суму «для боротьби із корупцією».

До початкового складу антикорупційного руху на Львівщині ввійшли різноманітні громадські та політичні організації: ГО «Free voice information», громадська організація «Клуб підприємців Львівщини», ГО «Незалежні», «Українська галицька партія»,  «Блок Віталія Кличка» тощо. Вступ до руху вільний.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: