Євро 2016: українські фанати протестуватимуть під посольством Франції

У понеділок, 6 червня, українські футбольні фанати вийдуть на пікет до посольства Франції через відмову країни надавати українцям візи на «Євро-2016». Про це повідомляє Європейська правда.

Як повідомлялося, родині юного вболівальника Володимира Бобенчика відмовили у візі для поїздки на матчі Євро-2016.

Попри надані посольству Франції документи, консул ухвалив рішення, що «інформація, надана, щоб обгрунтувати цілі та умови можливого перебування, не виглядає переконливою».

Як з'ясувалося згодом, таких відмов вболівальникам є чимало, а дехто з них змушений чекати на рішення консула більше місяця.

«Це стає схожим не лише на випадковість, а й на системне ставлення до українських заявників. До того ж є питання до позиції Франції щодо безвізового режиму», - наголошують організатори пікету.

Візовий протест проходитиме 6 червня з 13.00 до 14.00 під посольством Франції за адресою вул. Рейтарська, 39. «Акція не політична! Жодних прапорів, крім державного та спортивних», - зазначають організатори акції.

Нагадаємо, перший заступник голови ВР Ірина Геращенко, звернулася до посла Французької республіки в Україні пані Ізабель Дюмон з проханням з'ясувати причини у відмові надати візу українському хлопчику Володимиру Бобенчику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: