Бойовики знову обстріляли Станицю Луганську і Новозванівку, – ОВЦА

Полонені у Донецьку
Ілюстративне фото

Бойовики 5 червня обстріляли з гранатометів і кулеметів район пішохідного переходу і моста в Станиці Луганській, а також Новозванівці.

Про це повідомляє Луганська обласна військово-цивільна адміністрація, пише Інтерфакс-Україна.

«5 червня терористи з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли вночі район пішохідного переходу і залізничного моста в Станиці Луганській. Українські військові були змушені відкрити вогонь. Обійшлося без жертв і руйнувань. Крім того, бойовики з протитанкових гранатометів, зенітних установок обстріляли село Новозванівку Попаснянського район», - йдеться у повідомленні ОВЦА на сторінці у Фейсбук у понеділок.

Коментуючи ці обстріли, глава Луганської ОВЦА Юрій Гарбуз зазначив: «Напередодні обстрілу в Станиці на пішохідному переході побувала група нардепів з комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики. Депутати хотіли дізнатися, що дивляться по телебаченню в прифронтовому селищі. Терористи того ж дня вночі влаштували свою картинку для сепаратистського телебачення, обстрілявши мирне населення Станиці. На жаль, через такі постановочні інформаційні матеріали для РосТБ страждають передусім невинні люди».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: