Київ оприлюднив звіт про виконання Україною завдань ЄС

єс

Урядовий офіс із питань європейської інтеграції підготував і оприлюднив звіт про виконання порядку денного асоціації та Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за січень-травень 2016 року, інформує Інтерфакс-Україна.

Звіт, оприлюднений на урядовому порталі в понеділок, складається з кількох блоків, що стосуються реформ в різних сферах, і базується на інформації, наданої органами державної влади, залученими до виконання відповідних завдань.

Мета звіту - інформування громадян України, представників неурядових організацій, а також міжнародної спільноти, зокрема інститутів ЄС і його держав-членів, про прогрес України в реалізації завдань політичної асоціації та економічної інтеграції з ЄС.

Крім того, цей звіт надає інформацію про доручення проектів міжнародної технічної допомоги для виконання завдань у сфері європейської інтеграції та Угоди про асоціацію, наводить приклади використання такої допомоги в розрізі досягнутих результатів.

У документі також узагальнено наведено експертні оцінки урядового офісу з питань євроінтеграції щодо законопроектів, які перебувають на розгляді у Верховній Раді і стосуються пріоритетів виконання Угоди про асоціацію, насамперед щодо створення зони вільної торгівлі та секторальної співпраці, на їх відповідність Угоди і праву ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: