На Львівщині виявили «перевалочну базу» фальсифікованого алкоголю

PM765image003

На Львівщині, правоохоронці виявили у приватному помешканні у Пустомитівському районі діяльність «перевалочної бази», де зловмисники зберігали фальсифіковану горілку.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що у подальшому фальсифікований алкоголь зловмисники невеликими партіями реалізовували через мережу роздрібної торгівлі у Львові.

Як встановили правоохоронці, організатором злочинного «бізнесу» є 37-річний місцевий мешканець. Чоловік точно знав, що алкогольна продукція, яку він реалізовує, є фальсифікованою та усвідомлював, що таким чиномскоює кримінальне правопорушення.

Під час проведених санкціонованих обшуків правоохоронці виявили тавилучили більш як 1,4 тисячі пляшок підробленої горілки, 150 літрів горілкиу фольгованих пакетах та 30 літрів спирту. Частина контрафактної продукціїзберігалась у помешканні, інша частина вже була завантажена у автомобілі та готова до відправки у магазини. Таким чином попереджено надходження уобіг фальсифікату горілки на суму у понад сто тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезенняв Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збутпідроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України.

Взірці вилученого фальсифікату відправлено для проведення експертизи, висновком якої встановлено, що виявлена у горілка являється фальсифікованою, представляє собою спиртоводневу суміш і не відповідає вимогам діючого державного стандарту  та додатково відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Обвинувальний акт у вказаних кримінальних провадженнях щодо організатора «перевалочної бази» скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: